6/10/11

100 πράγματα - καφρίλες που πρέπει να κάνεις πριν πεθάνεις!

Η ζωη μας ειναι μικρη, ειναι τρελη, σοβαρη, περιεργη, ακαταλαβιστικη ωρες ωρες, εχει πολλες εννοιες, πολλες σημασιες...αλλα για να τη ζησεις κανε και καμια τρελα!
  1. Παρτουζα
  2. Πηγαινε σε ενα ATM ή σε ενα μηχανημα που βγαζει εισητηρια στο μετρο και μολις τραβηξεις χρηματα/σου δωσει ρεστα αρχισε να φωναζεις μπροστα σε ολους ΚΕΡΔΙΣΑΑΑ ΚΕΡΔΙΣΑΑΑ!
  3. Κανε προσπεραση στην Αθηνων-Πατρων σε νταλικα!
  4. Παρε ενα Yugo και σε ενα φαναρι ζητα κοντρα απο εναν οδηγο μιας Πορσε/Φεραρι!
  5. Βαλε κοντρα με τα καροτσακια στο σουπερ μαρκετ ή στο νοσοκομειο!
  6. Γραψε σε διαγωνισμα εξεταστικης ή σχολειου 10 σελιδες τη φραση χιονιζε,χιονιζε,χιονιζε,χιονιζε και στη τελευταια σειρα γραψε.... και στο τελος το εστρωσε!
  7. Bungee Jumping
  8. Διακοπες σε εξωτικο νησι!
  9. Σεξ με celebrity!
  10. Παρε και τα 15 λεπτα δημοσιοτητας που σου αντιστοιχουν!
  11. Πηγαινε σε ενα φαναρι,πρωτος και αρχισε να κορναρεις εσυ στον...κανενα...χωρις να ξεκινας!Ανοιξε το παραθυρο και ριξε και μια μουτζα στο κενο!
  12. Piercing και Tattoo!
  13. Περπατα στη βροχη και απολαυσε το σαν να μη σε νοιαζει τιποτα αλλο!
  14. Αγαπησε!
  15. Ριξε αλατι στο καφε καποιου αντι για ζαχαρη!
  16. Φαε ενα ολοκληρο τσουρεκι Τερκενλη!
  17. Κανε μπανιο σε μπανιερα γεματη σαμπανια!
  18. Πηγαινε βολτα κρατωντας μοναχα ενα λουρακι,ναι χωρις τον σκυλο και κοψε αντιδρασεις!
  19. Γεμισε 4 καροτσακια του σουπερ μαρκετ και στο ταμειο πες τη φραση '' Δε θα τα παρω τελικα δε μ'αρεσουν''
  20. Τρεξε γυμνος στην Ομονοια!
  21. Κανε ενα τηλεφωνημα-φαρσα για βομβα!
  22. Κανε ενα θεοτρελο κουρεμα/χτενισμα.
  23. Παρε ενα φιλο σου τηλεφωνο με αποκρυψη και με βαρια φωνη πες ''SEVEN DAYS''
  24. Πιασε 100 κωλους σε μια μερα λεγοντας πως εισαι απο διαγωνισμο και αν τα καταφερεις θα παρεις 5000 ευρω!
  25. Πες σε καποιον με δυναμη,εξουσια φωναζοντας μπροστα του... ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΣ
  26. Κανε ληστεια σε μαγαζι με νεροπιστολο!
  27. Μπες στα Goody's τρωγοντας McDonalds και ζητα ενα ποτηρι νερο!
  28. Πηγαινετε 10 ατομα σε καφετερια και παραγγειλτε ενα μπουκαλι νερο και 10 ποτηρια!
  29. Μπες σε ενα ταξι και πες την ατακα : ''Ακολουθησε εκεινο το αμαξι και μη μας παρει ειδηση! ''
  30. Κανε μηνυση στον Κουγια!
  31. Πριν βγεις απο ενα ασανσερ πατα ολα τα κουμπια ολων των οροφων!
  32. Στησε ανθρωπο σε ραντεβου για 5 ωρες!
  33. Πες και εσυ την ατακα '' Ζαχαροπλαστης ηταν ο πατερας σου?''
  34. Ζητα σκυλοτροφη και αν σε ρωτησουν για τι σκυλι ειναι,πες οτι ειναι για σενα!
  35. Κανε παζαρια για μια τσιχλα σε εναν περιπτερα! Και αν δε στη δωσει φθηνοτερα αρχισε να φωναζεις : Κλεφτηηη απατεωναααα!
  36. Μπες κοστουμαρισμενος (πριν πας μπουζουκια πχ) σε ενα λεωφορειο,μετρο και πες σε ολους εναν εναν : ''Το εισητηριο σας παρακαλω'', αν καποιος πιτσιρικας εχει μαζι του, ζητα του και πασο!
  37. Μπες στο αμφιθεατρο τρεχοντας και λαχανιασμενος,πηγαινε στον καθηγητη σου και πες : ''Με βρηκαν,πρεπει να φυγω απο τη χωρα! ''
  38. Ασε το κινητο σου να χτυπαει μεσα σε μια αιθουσα, και πεισε και τους αλλους καθε φορα που χτυπαει, να σηκωνεστε και να χορευετε!
  39.  Στην ιδια αιθουσα, εν ωρα διαγωνισματος φωναξε Cheerleaders να σου κανουν υποστηριξη!
  40. Απειλησε καποιον λεγοντας την φραση '' Ξερεις ποιος ειναι εμενα ο θειος μου? Θα δεις που θα δουλευεις αυριο!''
  41. Πηγαινε σε πρακτορειο ΟΠΑΠ και πες με νοημα στον υπαλληλο... '' Ο μεγαλος λεει 411 διπλο και ειπε θα σε παρει αυτος για τα λεφτα'' και κλεισε του και το ματι!
  42. Πηγαινε σε ενα μνημοσυνο.Φευγοντας ενω χαιρετας τους συγγενεις, λεγε στον καθενα..  '' περασα υπεροχα,να το ξανακανουμε''
  43. Ζητα σε σουβλατζιδικο κρασι σαμπανε του 1953 και αν δεν σου φερει αρχισε να κανεις παραπονα στο σερβιτορο.Πες του οτι θες να μιλησεις με το αφεντικο ΤΩΡΑ.
  44. Πηγαινε με ενα χαρτη της Μαδριτης στο Συνταγμα και αρχισε να ρωτας τους παντες μιλοντας αγγλικα και δειχνοντας τον χαρτη : ''Where is Acropolis?''
  45. Πηγαινε στη τραπεζα και ζητα να ανταλλαξεις μερικα ευρω με αντιστοιχο νομισμα μιας καμμενης χωρας! πχ της Ζουαζηλανδης,της φυλης των Μασαι, ή ακομα καλυτερα της Disneyland ή της χωρας του ποτε!
  46. Ζητα σε ενα βιντεοκλαμπ ντοκιμαντερ για την αναπαραγωγη της μυγας τσε-τσε
  47. Μπες σε ενα δισκοπωλειο και ρωτησε τον υπαλληλο,μασωντας σπαστικα τη τσιχλα σου και παιζοντας με τα μαλλια σου, εχετε το καινουριο cd της Britney? -ναι -και εγωω..ωραιο δεν ειναι?
  48. Οταν σε ρωτησει καποιος στο δρομο : ''Ξερετε ποιον δρομο παιρνω για να βγω εκει? '' , στειλε τον τελειως αντιθετα σε μια εντελως ακυρη κατευθηνση.
  49. Πηγαινε σε ενα dj και πες του, θελω να βαλεις ενα τραγουδι σε λιγο που παει καπως ετσι: να να να να λαλαλαλαααα να νααα λαλα να ναλααα!
  50. Περπατα στο δρομο και πες στους ανθρωπους '' i see dead people''
  51. Επισης μπορεις να τους λες αφου τους κανεις μια μαλακια πρωτα, χαμογελαστε, ειναι η candid camera!
  52. Φορα γυαλια με ακτινες X (και καλα) και μαζι με ενα φιλο σου, αρχισε να σχολιαζεις δυνατα τον καθενα που βλεπεις αρνητικα ενω γελας!
  53. Πες σε καποιο πρεζακι : ''Ρε φιλαρακι μηπως εχεις 50 λεπτα?''
  54. Μπες σε ενα γεματο λεωφορειο που να μη πεφτει ουτε καρφιτσα,τοσο πολυ...και αρχισε να βηχεις,να φτερνιζεσαι,να σκουπιζεις το συναχι σου κτλ.
  55. Παρε καποια-ον ματι στις τουαλετες,στα αποδυτηρια,απο το απεναντι διαμερισμα κτλ.
  56. Κανε ωτοστοπ σε οποιον ποδηλατη περασει μπροστα σου!
  57. Κανε τραβελοτσαρκα στη Συγγρου κοροιδευοντας οποια απο αυτες βρεις!
  58. Οτι και να σου λεει η παρεα σου,απαντα συνεχεια στα αγγλικα,μη ξεχνας να βαζεις συνεχεια τη φραση : ''i dont speak greek'' μεχρι να πειστουν οτι οντως κατι επαθες!
  59. Πηγαινε να ακουσεις το πιο αφωνο σχημα που υπαρχει σε σκυλαδικα,μπουζουκια,συναυλια και κατσε πρωτο τραπεζι,πρωτη σειρα, εχοντας hands free και χορευοντας σε τελειως διαφορετικο ρυθμο!
  60. Βαλε φωτο προφιλ στο facebook και εσυ μια φωτογραφια τραβηγμενη στο μπανιο,με σουφρωμενα τα χειλη. Αν εισαι αντρας μπορεις να εισαι αξυριστος, να εχεις χεσει στη λεκανη, να εχεις το μπανιο γεματο τσοντοπεριοδικα,εφημεριδες,τσιγαρα και προφυλακτικα!
  61. Παρε τηλεφωνο σε καποιο καταστημα ρωτωντας αν μπορεις να κανεις παραγγελια τα πιο ακυρα πραγματα.πχ σε ενα μαγαζι με ρουχα ζητα αν μπορουν στο φερμουαρ να κρεμασουν ενα αχλαδι, αν βγαινει σε πολυχρωμο,ροζ μπομπον,κιτρινο και ασπρο. Σε ενα μαναβικο μπορεις να παραγγειλεις τσιγαρα, χαρτι υγειας, μηλα με σκουλικι μεσα και καλα για συνοδευτικο της τεκιλα.
  62. Βγες μια βολτα φοροντας βατραχοπεδιλα!
  63. Πες σε καποιον που φοραει ενα καπελο οτι μπορεις να βγαλεις ενα λαγο απο εκει μεσα!
  64. Πηγαινε βολτα νυχτα στο νεκροταφειο!
  65. Μπες στο πλαισιο και ζητα κατι που δεν υπαρχει ακομα! πχ το i-phone 8, το νεο HP με windows 10 κτλ. Προσπαθησε αν τους κανεις να πιστεψουν οτι λες αληθεια και οτι δεν ειναι καλα ενημερωμενοι!Το ιδιο μπορεις να κανεις και στον Κωτσοβολο,ζητωντας φουρνο μικροκυμματων με windows και ασυρματο ιντερνετ!
  66. Κοιμησου 2-3 μερες σερι και κανε διαλειμματα μονο για τουαλετα,φαγητο! Τιποτα αλλο!
  67. Εκδικησου τον μεγαλυτερο εχθρο σου!
  68. Κανε ενα μεγαλο σου ονειρο πραγματικοτητα,οτι και αν χρειαστει να χασεις γι'αυτο!
  69. Κανε τρενακι με σταση 69 με συμμετοχη πανω απο 20 ατομα!
  70. Γραψε στις τουαλετες το τηλεφωνο του/της μαλακα/καριολας που σε πληγωσε, με την φραση : ειμαι γκει και τα κανω ολα/ειμαι καριολα και γουσταρω πουτσες!
  71. Γυρισε και εσυ ενα βιντεακι με πορνο!
  72. Κατσε σε ενα παγκακι,καρεκλα και κρατωντας ενα βιβλιο,εφημεριδα αναποδα, κοιτα τους ολους σαν να παρακολουθεις!Φροντισε να φαινονται σε αυτους τα ματια σου.
  73. Πηγαινε εκκλησια και αρχισε με τη παρεα σου να σχολιαζεις τη καθε ''θεουσα'' με τις φρασεις : Κοιτα τι φοραει αυτη,ααα ξεχασε να αναψει 3 κερια,κοιτα πως παει στην εκκλησια,αυτος ειναι που εχει παντρευτει αυτη που τον κερατωνε εκεινη τη μερα στο αμαξι στο δασος κτλ.
  74. Κανε κοπανα απο το σχολειο!
  75. Δηλωσε παραιτηση απο τη δουλεια σου και πες στο αφεντικο οτι εδω μεσα ειστε ολοι ενα τσουρμο μαλακες και δε θα πατε πουθενα!
  76. Πηγαινε να πλυνεις το σφουγγαρι του πινακα του σχολειου και πλυνε το με οτιδηποτε χρησιμοποιεις για το μπανιο σου,σαπουνι,χλωρινη,καθαριστικο,γυαλιστικο κτλ. Στο τελος ο πινακας θα χαλασει!
  77. Αν βρεθεις σε χωρο που βρωμαει λες και καποιος την αμολυσε, βρες καποιον τυχαια, και μιλοντας τοσο δυνατα ωστε να μπορουν να σε ακουν οι αλλοι, πες του : ''Η κλανια ειναι ανθρωπινη εκφραση,μπραβο σου που το εκανες,δεν ειναι σωστο να αρνιομαστε τη φυση μας,αλλα δεν ηταν και σωστο που το εκανες εδω μεσα, μπορει να σε παρεξηγησουν...''
  78. Βρες μια στιγμη που καποιος ρεπορτερ κανει τη δουλεια του και περνα μπροστα στη καμερα κανοντας μαλακιες!
  79. Χαμογελα! Πολυ βασικο!
  80. Αν ξαφνικα πας να μπεις καπου,και καποιος βγαινει,πανω στη συναντηση,πεταξου αποτομα 2 βηματα πισω,πιασε τη καρδια σου και πες του : Α στα διαλα βγαινεις εξω και τρομαζεις το κοσμο!
  81. Πες σε καποιον-καποια που το παιζει γκομενος/γκομενα οτι ειναι ενα μπαζο και στη πραγματικοτητα εχει παρει ντοπα για να κανει αυτους τους κοιλιακους/εχει βαλει μισο κιλο μακιγιαζ για να μη φαινεται η πραγματικη μουρη της.
  82. Βγαλε την εξω στο μπαλκονι σου,στα καγκελα και αρχισε να κατουρας ενω απο κατω περναει κοσμος! 
  83. Κανε φασαρια στους γονεις σου για τον λογο ''Γιατι δε μου ειπατε οτι ειμαι υιοθετημενος?''
  84. Πεισε τη γιαγια σου να πατε για skateboard!
  85. Παρε τηλεφωνο σε delivery και πες τη φραση ''Θελω 2 πιτα απολα με γυρο αλλα απο το απεναντι καταστημα,τα δικα σας δε μ'αρεσουν,ασε που εχουν γευση γατας!''
  86. Πηγαινε 26 χρονων και παθε καταθλιψη,αυτοκτονα μετα απο ενα χρονο με το σημειωμα να γραφει, ''ετσι κανουν ολοι οι μεγαλοι σταρ''
  87. Ταξιδεψε σε οσο πιο πολλα μερη μπορεις!
  88. Βαλε τερμα τη μουσικη 4 το πρωι και φυγε απο τη πολυκατοικια! Οταν σε παρει ο διαχειριστης τηλεφωνο,πες του οτι απλα δεν εισαι στο διαμερισμα και δε φανταζεσαι τι μπορει να εγινε!
  89. Κανε 5000 φιλους στο facebook και στα 3 προφιλ σου και γραψε στατους : '' Ειστε ολοι μαλακες!Οι πραγματικοι φιλοι ειναι εξω απο δω μαλακομπουκομενα geeks''
  90. Πηγαινε σε μια εκθεση εργων τεχνης και παιξ'το ψαγμενος λεγοντας στους αλλους συνεχως λεξεις οπως ιμπρεσιονισμος,σουρεαλισμος κτλ χωρις καν να ξερεις τι σημαινουν...
  91. Παντρεψου οποια/ον στριπερ γνωρισεις πρωτο στο Λας Βεγκας την ωρα που η βοτκα κυλαει στις φλεβες σου αντι για αιμα!
  92. Ζητα να αγορασεις κατι που κανει 2-3 Ευρω σε 12 ατοκες δοσεις!!!!
  93. Φαε μεχρι σκασμου μια μερα χωρις να σε νοιαζει ΤΙΠΟΤΑ!
  94. Πουλησε κατι μεσω αγγελιας, δινοντας σε αυτον που θα αγορασει ενα αδειο κουτι που εχει μεσα κατι για να φαινεται βαρυ και ενα σημειωμα που θα γραφει : Πιστευες οτι θα πουλαγα τετοιο πραγμα τοσο φτηνα ρε μαλακα?
  95. Πηγαινε βολτα με αλογο στη παραλια!
  96. Πες σε καποιον απο παραταξη της σχολης σου οτι θα ψηφισεις την παραταξη προστασιας της καφε αρκουδας γιατι οι αντιληψεις σου ταιριαζουν απολυτα με αυτο!
  97. Πεισε τη παρεα σου ενω εχετε καλεσει και αλλα παιδια σπιτι,να σνιφαρετε ολοι λιγο ζαχαρη που βρισκεται πανω σε ενα χαρτι. Στους αλλους πειτε οτι γουσταρετε την κοκα και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν ;)
  98. Ζητα απο καποιον πωλητη cd το καινουριο του Καζαντζιδη.Και ασε τον να ψαχνει οσο θελει....
  99. Αν εχεις κανει τα 98 προηγουμενα,μπορεις να πας να τρελανεις και το ψυχολογο σου...αφου του πεις ολες τις παρακατω περιπετειες σου...
  100. Αν τον τρελανες και δε σε εκλεισε σε ψυχιατρικη κλινικη, σημαινει οτι κανεις το βασικοτερο απο ολα!ΖΕΙΣ! Αρα μπορεις να πεθανεις ή να βρεις αλλα τοσα για να ΖΗΣΕΙΣ πιο πολυ...
* Περιμενω τις δικες σας ιδεες,τρελες,καφριλες σε σχολιο.

Δε φοβαμαι τιποτα, δεν ελπιζω τιποτα... ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ!!!!!

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/6/13 22:51

    Παίξε μπουγελο μέσα στο μάθημα και άμα σου πει τίποτα ο καθηγητής (που θα σου πει σίγουρα) μπουγελοσε τον και αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/2/16 19:11

    Πήγαινε σε εκκλησία και ζήτα προφυλακτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/4/17 19:55

    Ανωμαλια ολοι πηγαιντε μεσα στο caraveλ και ρωτηστε που ειναι ο πλεγας κ.α

    ΑπάντησηΔιαγραφή